24 Kasım 2014 Pazartesi

Dekorasyonda Kanaviçe-1

Herkese mutlu haftalar dileyerek başlamak gerek değil mi :) Öyleyse musmutlu günleriniz olsun inşallah. Başlıktan da anlayacağınız üzere kanavçenin konu olduğu bir yazı dizisi yazacağım belli ki... Şu günlerde biraz rahatım elimde siparişlerim yokken ben de oturdum ve sizler için kanaviçenin nerelerde kullanıldığını araştırdım. Ortaya öyle şahane şeyler çıkmış ki hayran kalmamak elde değil. Gelin hep birlikte bakalım ve belki size bir fikir olur da sizler de denersiniz :)





Duvarlarınızda




Böyle bir sandalyede


örgü ile yaptığınız taburelerde


İlginç abajur yaptığınızda :))


Minik bir köşede 


ya da bunun gibi her bir noktada :)


yatak odanızda,başucunuzda 


vee dolaplarınızda










ve hatta çevrenizde gördüğünüz her bir yeri kanaviçeyle güzelleştirin 


Nasıl güzel değil mi?? Hayran kalmamak elde değil. Sizler de bambaşka alanlarda kullanabilirsiniz. İkinci bir yazım da ise kanaviçenin daha başka alanlarda kullanıldığı yerleri göstereceğim. Ve tabii onlarada hayran kalacaksınız :)) Şimdilik HOŞÇAKALIN...

Not: Görsellerin hepsi internetten alıntıdır....




2 yorum:

  1. ayyy çok güzel olmuşlar:):)Ben de kanaviçe için ip aldım bez de var ama kasnaksız da yapılabilir mi?öneriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer ct düşük bi kumaşsa yani delikleri iri ve belirli bi kumaşsa elbette ki yapabilirsin fakat bu biraz kumaşa hakim olmak açısından zor bir durum o nedenle kasnakla çalışman senin işini kolaylaştırır ve işin düzgün çıkmasını sağlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)) kolay gelsin :)

      Sil