22 Aralık 2015 Salı

Deneyimlediğim Birkaç Bakım Ürünü Üzerine..

Bu yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz Blogger Buluşmamızda bizlere sponsor olan firmaların  ürünlerini burada ve burada ve blogger toplantımızdan kareleri ise burada paylaşmıştım.

Ben de ara ara sponsor olan firmalarımızın ürünlerini tanıtmaya çalışıyorum. Malumunuz bir makyaj blogu değilim fakat her kadın kadar ve hatta biraz fazlaca makyajı ve bakımı seven biri olarak bunları tanıtabilecek bilgi ve deneyime sahibim. Ancak ben deneyimlediğim ürünleri bu şekilde postlarla bir kaç ürünü tanıtmak isterim sevdiğim ve sevemediğim yönleriyle..



Bu sevimli ojelerle ilk kez tanıştım. Oje sürmeyi seven biri olarak kullanım kolaylığına bayıldım.Özellikle seyahatler için o kadar uygun ki...

Eğer yanınızda aseton vs taşıyamam derdindeyseniz tam sizlik :) Bildiğiniz soyularak çıkıyor. Yakaladığınızda bir köşesinden hoooop soyuldu gitti :)) Gerçekten tam bir bağımlılık yapıyor.

Fakat benim için tek eksi yönü kalıcılığı biraz az,ama bir yere sürtüp çıkmasına izin vermediğiniz sürece bir tık uzun kalabilir tırnaklarınızda..

Bende Kırmızı ve biraz ışıltılı diyebileceğimiz yeşil tonu var sanırım tam yılbaşı renkleri :)
Satın almak için buradan ulaşabilirsiniz. 


Benden ziyade en çok eşimin sevdiği ürüne gelelim. 

Ritüel de Beaute Diş temizleme mendilleri Son derece pratik bir ürün. Tabii dişfırçalamanın yerini tutamaz fakat çalışan kimseler için oldukça pratik diyebilirim.

Üstelik Bu mendiller paraben içermemesi ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması da pek çok gönülü çalabileceğini düşünüyorum. 

Pakati açar açmaz muhteşem bir nane kokusu yayılıyor,yumuşak dokusuyla 1 dk içinde dişlerinizi temizliyorsunuz. Düşünün işe geç kaldınız merdivenden ya da asansörden inerken hemen diş temizliğinizi yapıverin :) Sevdik bu ürünü biz Sevdik :))


Ayrıca Rituel de beaute yılbaşı için harika bir çekilişi var katılın hemen :))


Essence pek çoğumuzun olduğu gibi benim de çok sevdiğim bir marka hele ki glosslarına bayılıyorum ve sürekli çantamda bulunduruyorum.Anladım ki ben sanırım makyaj ürünlerini daha çok seviyorum. Ancak gelgelelim bb kreminden hoşlanamadım. 

BB kreminin en önemli özelliği sivilce karşıtı olması. Şimdi size deneyimlerimden bahsedeyim biraz..

Oldukça hafif bir yapısı var bu çok güzel fakat sivilceli veya lekeli bir cildiniz varsa lütfen bu üründen bir kapatıcılık beklemeyin. Ancak düzgün bir cildiniz var ise son derece hafif bir kapatıcı diyebilirim.
Bir diğer sorun ise ciltten akıyor! bildiğiniz akıyor,terleyince yüzünüze hafif su değdiğinde vs durumlarda bildiğiniz bembeyaz bir renk alıyor. İnanamadım! Kesinlikle yazın kullanımı mümkün değil bence. Sizin görüşleriniz nasıldı acaba bu konuda yoksa sadece bende mi böyle bir şey oldu??
Ayrıca bilmelisiniz Essence de hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.


Cosmed,en sevdiğim markalardan biri.. Daha öncesinde pek çok ürününü deneyimledim elbette en sevdiğim ise day-to-day temizleme jeli oldu. Günlük kullanıma son derece uygun ve cildinizi kirden makyajdan mükemmel bir şekilde arındırıyor. Son derece hoş kokusu var ve bildiğiniz gibi Cosmed ürünlerini eczanelerden ve dermokozmetik marketlerde bulmak mümkün :)


Şimdilik deneyimlediklerimden iyisiyle kötüsüyle bahsettim sizler ne düşünüyorsunuz bu ürünler hakkında?

Sevgiyle kalın..







4 yorum:

  1. yeşil ojenin rengine bayıldımm <3 diş temizleme şeysi de çok pratikmiş çantamda diş fırçası taşıyacağıma bunu düşünebilirim belki ben de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o diş şeysii gerçekten çok pratik bir şey canım tavsiye ediyorum ben de :)

      Sil
  2. Merhaba! O zaman ben de keyifli okumalar diliyorum... :) :)

    Not: Yeşil ojenin rengi bence de güzel. :) :)

    YanıtlaSil