13 Aralık 2015 Pazar

Ekoz Kozmetik Ürünlerini Denedim

Mutlu Pazarlar Herkeseee :)

Geçtiğimiz günlerde Ekoz kozmetik tarafından satışa sunulan askılı oda,dolap kokularından ve süslü kese kokularından deneme şansım oldu.


Şu sevimli tavşanlı koku vanilyalıydı ve yumuşak vanilya kokusuna bayılırım. Bu süslü kesedeki koku aman aman bir koku yaymıyor etrafa ama soft yumuşak insanı rahatsız etmeyen bir tatlılık var.

Görmüş olduğunuz askılı keselerden elimde lavanta ve marsilya sabunu aromatik kokuları vardı fakat ben onları iş yerimde kullanmıştım :)

Marsilya sabunu saf sabun kokusu ancak biraz ağır bir kokusu var bu askılı keselerin. Bu lavanta olanları da dolaba koydum. Mis gibi kokuyorlar. Bu kokular hakkında bazı olumsuz yorumlar duymuştum,kokusu bile yok,çok çabuk geçiyor diye.. zaten bu tarz oda kokuları üzerinde de yazdığı üzere yaklaşık 1 ay kullanıma uygundur diyor,yani o süreden sonra kokularda azalma yada tükenme olacaktır.

Yaklaşık 1 ay önce koyduğum bu kokular dolapta hala daha kokularını veriyorlar. ben ilk önce poşetini açmadan koydum çünkü zaten yoğun bir koku mevcuttu azalmaya başladığında da poşetinden çıkarıp kullandım. 

Şunu belirtmeliyim,bu kokular açık alanda kullanıldığında daha az kalıcı oluyorlar ancak dolap,çekmece vs gibi kapalı alanda kullanımlarında koku yayma süreleri biraz daha uzuyor.

Ekoz Kozmetik'in diğer ürünlerini incelemek isterseniz http://www.ekozkozmetik.com/ satın almak için de Satın al butonuna tıklayınız..


İyi Bir Haftasonu Geçirmenizi Diliyorum...


2 yorum:

  1. Merhaba... E modasız kozmetiksiz olmaz ama, değil mi? :) :)

    Ya kitap İstanbul dışına biraz daha geç gidebiliyor maalesef... D&R'a baktınız mı? Olmadı internetten de sipariş verilebilir... :) :)

    sevgiler... :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle Mert :) ben de D&R baktım ama gelmemişti ama yakında gelir buralara da :) beklemedeyim ..

      Sil