19 Eylül 2014 Cuma

Şahane çekilişler kazandım..

Merhaba, şimdi ben sizlere yaz boyunca katılıp da kazandığım çekilişlerden görselli bir şekilde bahsedeceğim ve tabii çok samimi insanlardan...

ilk olarak sevgili Gonca'dan nam-ı diğer shemellon'un şirin mi şirin kedicikli çekilişinden kazandığım baharatlıklarımı göstereyim. Gonca çok da güzel çıtı pıtı bir kutu hazırlamış.


Laf aramaızda bu baharatlıklardan sevgili Gonca'ya soran çok olmuş ama napalım nasip benimmiş :) sevgili shemellon çookk teşekkür ederim samimiyetine ve ilgine. Bloguna bir göz atmak isterseniz tık tık


Sıra geldi Sevgili Noniciğimdenkazandığım hediyeme,sammydress sponsorlu bir çekilişti ve belirlenen ürünlerden istediğini seçebiyordun ben de bu harika çantayı seçtim.


Sevgili Noni'yi tanımalısınız ben her yazısı muhakkak okumaya çalışıyorum çünkü onun zevkine bayılıyorum. Noniciğimi takip etmek isterseniz buraya lütfen. Ayrıca şu an devam eden Eylül ayı çekilişi var. belki katılmak istersinz.


Şimdi de sıra geldi bebek bakım ürünleri kazandığım Mavinin güncesi blogunun sahibi sevgili Aylin. Çok tatlı ve ilgili biri hediyenin ulaşmasında küçük bir sıkıntı yaşamış olsak da kendisine çok teşekkür ediyorum bu güzel hediyeleri için. Mavi'nin Güncesi'ni takip etmek isterseniz tık tık.



Huzurla geçireceğiniz bir haftasonu diliyorum...

10 yorum:

  1. Canım benim hediyenin sorunsuz bir şekilde ulaşmasına çok sevindim :) Bu arada kedili baharatlıklar da çok tatlıymış, tüm hediyelerini güzel günlerde kullanmanı diliyorum, kocaman sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın çok teşekkür ederim ilgine, sevgine.. ben de seni kocamaaan öpüyorum :)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullanman dileğiyle sevgiler :*
    Mavi'nin Güncesi

    YanıtlaSil
  3. kedileri siz mi kazandınız :) iyi günde kullanın
    bende bloğuma beklerim
    http://soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet soslu badem bana kısmet oldular :)) çok teşekkür ederim..

      Sil
  4. Hediyelerinizi güle güle kullanın.İadeyi ziyarete geldim,blogunuzu takibe aldım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ben buraya yorum yapmıştım çıkmamış:(
    Tekrar yazayım..
    Beğenmiş olmana gerçekten çok sevindim, bende çok severek kullanıyorum. Güle gülse severek kullan . Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa evet canım ben de sanki yayınladığımı hatırlıyorum ama ben de baktım yok?? beğenmek ne kelime çok çok beğendim :) çok teşekkür ederim.

      Sil