31 Aralık 2014 Çarşamba

Fruitflowers ile Yılın Son Fırsatı

Yılın son fırsatı  ve yılın son postu ile karşınızdayım.. Geçtiğimiz haftalarda Sevgili Beyazbegonvil'in düzenlemiş olduğu blogger etkinliğimizde Değerli firmamız FruitFlowers da eşlik etti. Bir baktık ki hediyelerimiz yılbaşı ağacının altında bizleri bekliyordu :)





Bizlere Görmeye alışık olduklarımızın dışında Lezzetli Kutular yollamışlardı hal böyle olunca kendimizi bir özel hissettik :) Kutuların şıklığını mı desem içindeki lezzetli trufflerı mı desem kısacası her şey kusursuzdu.




Böyle kapalı olduklarına bakmayın eve gelir gelmez bitti çünkü :) vee Fruitflowers siz değerli takipçilerimiz için bir güzellik yaptı ve 30 Ocak 2015 tarihine kadar tüm ürünlerde geçerli %20 indirim imkanı sağlıyor.  Alttaki indirim kodunu girin ve alışverişin keyfini yaşayın..





Hepinize sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum :))

6 yorum:

  1. Harika lezzetlerdi yemege doyamadik :-). Kutularini ise hala sakliyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım o kutular değerlendirmeye alınacak hemen :))

      Sil
  2. Merhaba. Masal yıldızı'nın rehberinden buldum sizi. Bloğunuzu izlemedeyim. Benim de tariflerimin olduğu bir bloğum var. sevgilerimle.
    http://renklipastasepeti1.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Blog rehberinden buldum sizi.Bende o rehberde varım ve ilk olarak benim gibi hobi bölümünde olan blogları gezmek istedim.Benim blogumada beklerim :)
    bibusdesign.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Geç kalmışım :( Bana da beklerim http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil