5 Ocak 2015 Pazartesi

Beyazbegonvil'le 'Denizlili Bloggerlar Buluşuyor' Etkinliğinden

Haftanın ilk gününden herkese kocaman bir günaydın :) Sizlere daha önce söylemiş olduğum etkinliğimizin detaylarından bahsedeceğim sizlere. Beyazbegonvil blogunun sahibesi,iyi ki tanımışım dediğim güzel insan,sevgili Gülşah bir blogger etkinliği düzenlemişti ve bu Denizli'de ilk kez gerçekleşmişti.

Denizlili bloggerlar ile buluşma yerimiz Denizli'nin en güzel yerlerinden olan Çamlık'ta Buket Çikolata idi.




Mekandan biraz bahsetmek gerekirse adından da anlaşılabileceği gibi Çikolatanın binbir türlü çeşitini bulabileceğiniz bir yer. Öyle güzel öyle nezih bir ortamı var ki içeriye girdiğiniz anda ortam sizi sarıp sarmalıyor zaten. Asıl işleri çikolata olmakla birlikte özel günleriniz için organizasyon yapabileceğiniz bir yer. Doğumgünü, kutlama, babyshower, toplantı ya da sadece arkadaşlarınızla sırf gülüp eğlenmek için bile gidilebilecek güzel bir mekan.


İçerisi kadar dışarısı da sizi kendine çekiyor. Arkadaki dilek ağacını gördünüz mü??  Güler yüzlü çalışanları olsun titizlikleriyle bizleri memnun eden Buket Çikolataya bizleri ağırladığı için çook teşekkür ediyoruz. Sizlere biraz mekandan biraz da bizden fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum :)


Aksesuarlarla bezenmiş her yer resmen göze bayram  :)




Bu gördüğünüz cicilibicili şeyler mekanın arka bölümünde bulunan bir yer iinsan nereye bakacağına şaşıyor :)



Tanıtım için gelen arkadaşları nasıl bir merakla dinliyoruz bakar mısınız :)


Olmazsa olmaz pozlardan konuşma balonlu şapkalı gözlüklü pozlarla bizzzz 


Ve pastamızı keserken dedik ki hepimizin eli değsin 


İşte biz böyle eğlendik Öncelikle bu etkinliği hazırlayan Beyazbegonvil'e daha sonra bizi ağırlayan Buket Çikolataya, bizleri kırmayıp katılan sevgili blogger arkadaşlarıma ve değerli firmalarımıza çoook teşekkür ediyoruz.

En kısa zamanda bizlere destek veren Değerli firmalarımızı sizlere tanıtacağım. Umarım yazıyı okurken ve fotoğraflara bakarken siz de eğlenmişsinizdir :) Şimdilik hoşçakalın ...

5 yorum:

  1. blogger buluşmaları güzel ve hoş geçiyor kalıcı dostluklara vesile oluyor kalıcı dostlarınız ,dostluklarınız olsun banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Takibe aldım nilgün aydın :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir buluşma olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım,gerçekten çok keyif aldığımız bir gündü :)

      Sil