12 Ocak 2015 Pazartesi

Beyazbegonvil'le 'Denizlili Bloggerlar Buluşuyor' Sponsor Firmaları

Pazartesi yazılarım meşhur oldu artık benim sanki başka bir gün yokmuş gibi :)) Daha önce size Beyazbegonvil'in etkinliğinden şurada bahsetmiştim.Buluşma mekanımızdan ve bizden kareler sunmuştum şimdi ise buluşmamıza destek veren değerli firmalarımızdan bahsetmek istiyorum. 

Önce şöyle toplu bir fotoğrafını görün istedim :)




Öncelikle Bizlere ağzımızın tadını yerine getiren Pasta Perisi Zahide'ye teşekkür ediyorum. Bizlere Gönülden verdiği desteği de bizzat kendim biliyorum.



Kim ne derse desin Pakmaya bu geçtiğimiz yılın en büyük blogger dostu idi :) Hele ki bir Antepfıstıklı pudingi var kii bu hediyeler bize gelmeden önce bile müptelasıydım tavsiye ederim :)


FruitFlowers da desteğini esirgemeyenlerden öyle güzel ki hatta dayanamayıp orada açıp yedik :) ayrıca o kadar ilgili bir firma ki takdir-e şayan.. Ayrıca Şuradaki postuma girip hala daha devam eden indirim kuponuna ulaşmanız mümkün ;)


Canderel öyle bol gönüllü bir firma ki :) Şekersiz yapamayan benim imdadıma yetişti ve ayrıca şunu da belitmeliyim ki artık bu tatlandırıcıları yiyeceklerinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :) Ayrıca canderel ile yapılmış yemek tariflerine de siteden ulaşabilirsiniz.



Aspire ile ilk kez bu etkinlikte tanıştım. 0 Kalari 0 şeker.. Ayrıca kalori yaktırmaya da yardımcı bir içecek. Deneyenlerin aksine ben tadına ba-yıl-dım :)


Akarca Çiftliği sen ne güzel bir şeysin! Zeytinyağını henüz denemedim ama zeytinler bitti bile tek kelimeyle Şa-ha-ne!! sonsuz teşekkürler..



Özlem Sabun missss gibi kokan kokulu taşlarıyla aramızdaydı


Pnr Dizayn son zamanların en çok kullanılan ayna aksesuarlı bileklikleriyle bizi mutlu etti.Bu tarz bileklikleri saat yanına kullanmayı seviyorum.


Desenli Keçelere sonsuz teşekkürler. Bunlar yılbaşı süsleri ama ben aplike için kullanacağım :)


Ezginin Panayırı _ezooze_ her birimize özel takılar hazırlamıştı. Özgün tasarımlarına bir göz atın derim. Ben İlk gün taktım yüzüğümü cupcake aşkımı bilen bilir :) çook teşekkürler


Aldido.com size daha önce burada bahsetmiştim aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir site.Teşekkürler Aldido.com


Hly Accessories'in Şahane tasarımlarından Servis Takımları. Bizimkiler keçe ama bir ziyaret edin görün ki ne materyallerden ne şahane takımlar yapmış. Ben sanırım ilerleyen zamanlarda içimde kalan pullu simli olanlardan sipariş vereceğim :))


Artık özel gün kurtarıcılarımızdan olacak :) teşekkürler Rituel de beaute


Bebak Acıbadem ürünlerini çoook seviyorum daha öncesinde de kullanıyordum zaten ama bu argan saç bakım yağını ilk kez deneyeceğim


Otacı eskiden beri değer verdiğim bir firmadır. bir dolu numune ürünleriyle bizlerleydi


Cosmed bilmeyenler için dermokozmetik bir ürün ve sadece eczanelerde satılmaktadır. Değerli Firmamız o gün bizlerleydi ve ürünlerini tanıttıp bizlere cilt ve saç analizleri yaptılar.Teşekkürler Cosmed 



Mah-i Nev aynı zamanda bir denizlili blogger olan sevgili Hilal'in hediyeleriydi biz bunları çook sevdik :) ayrıca mah-Nev kına organizasyonları yapıyor bilginize :)


BH Naturel numune bissürüüüüü krem yollamış çok tatlılar ama :)


Dermadolin de bir dermokozmetik ürünü ve sadece eczanelerde bulabileceğiniz güvenli bir marka ve söylemeliyim ki el kremine bayıldım.teşekkürler



Hc Hair Care da bizlere tam boy saç bakım kremi yollamış ilk kez deneyeceğim ve merak içindeyim. Genelde bloggerlar sayesinde tanıdım ve olumlu şeyler duydum görücezz :)


Fotomagnet çok özel bir hediye hazırlamış bizler için çok sevdim çook teşekkürler güzel bir anı olarak kalacak :)


Plus Canvas tablolarından ben bu daha önce görüp de çok sevdiğim tabloyu seçtim


Bunlarda daha önce şurada yapılışından bahsettiğim kitap ayraçları benim arkadaşlarıma hediyemdi :)


Hepsi bu kadardı.. Öncelikle Canım arkadaşım Beyazbegonvil Gülşah'a bu güzel etkinliği düzenlediği için ardından çok değerli firmalarımıza bize destek verdikleri için sonsuz sonsuz teşekkür ediyorum :) Katılımcı arkadaşlarımızı da ziyaret etmeyi unutmayın :)


2 yorum: