18 Ocak 2015 Pazar

Hediyeler Gelmiş Hoşgelmiş

Nasıl geçtiğini anlamadığm,sıkıcı,sıkıcı olduğu kadar huzursuz bir pazar gününden merhaba... Böyle dediğime bakmayın kargo geldikten sonra biraz neşelendim :)

Geçtimiz günlerde Benim Kelebeklerim blogunun çekilişini kazanmışım o kadar mutlu oldum ki :)) çünkü hediye benim için çook değerliydi. El yapımı bir Amigurumi Yılbaşı geyiği :)) Amigurumi oyuncakları ilgiyle takip ediyorum içimde de bir o kadar yapabilme isteği olsa da bu gerçekten çok zor benim için :( İlk kez canlı bir amigurumi oyuncağı yakından inceledim.




Normalde elişlerine elim çok yatkındır ama bu iş gerçekten bir beceri sanat yanii Ellerinize sağlık Evrim Hanım. Bu pazar öğleden sonramızı şenlendirdiniz. Oğlum hediyenin geldiğinden beri Minyatür ağacı elinden bırakmadı :)) 


Bir diğer hediye ise Sevgili canım arkadaşım Beyazbegonvil'in sponsorlu çekilişi Splat'ın dişmacunlarıydı. Canım arkadaşım çook teşekkür ederim bu hediye Eymen için aslında tüm aile için faydalı oldu :)) Bi dolu diş macunu.... Splat hep denemek istediğim bir markaydı.


Ayrıca Gülşahcım instagramda Hobimix adıyla çok tatlı bi sayfası var yaptığı el emeği ürünlerini sizlere sunuyor. Bu görmüş olduğunuz seramik tabağı da etkinliğimizde çekilişle bir kişiye hediye etti. Bu kişi de sevgili blogger arkadaşımız cicibicihobiler yani sevgili Ekin'in oldu.


Nasıl Siz de beğendiniz mi?? :))



8 yorum:

  1. Merhaba şirineler etkinliği vasıtasıyla bloğunuzu keşfettim , sevgiler
    tigrisdriver.blogspot.com Minik Meleklerim

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş hediyeler :)) Geyik çok tatlıymış :))
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim hülya hanım :) o geyik oğlumu sevindirdiği gibi beni de çok mutlu etti :))

      Sil
  3. güle güle kullan, bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Hediyelerin çok güzelmiş. Özellikle amigurumi geyik çok tatlı. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevda :) bende çok sevdim o geyiği:))

      Sil