20 Şubat 2015 Cuma

Etiket Koleksiyonu ( mu?? O da ne?)

Merhaba başlık biraz karmaşık olsa da tam olarak içinde bulunduğum karmaşık durumu anlatıyor.

Aslında yanlış okumadınız bu gerçekten bir etiket koleksiyonu yazısı :) Yıllarca hatta kendimi bildim bileli kendi çapımda küçük bir koleksiyoncuydum, yani koleksiyoncuymuşum bunu büyüdükçe anladım ve sanırım bu benim yaşam tarzım diye adlandırdım.Nelerin koleksiyonlarını mı yaptım yıllarca... Kokulu kağıt,Peçete,Davetiye,Anahtarlık... Şu anda 25 seneyi geçgin peçeteler davetiyeleri hala daha saklarım üstüne eklemeler yaparak :)

Bugün de Alışveriş zevkimden eserlerin çıktığı bir küçük çaplı etiket koleksiyonunu göstereceğim belki ileriki zamanlarda diğer koleksiyonlarımdan da kesitler sunarım :)

Bu etiket de neymiş canım diye soracak olursanız. Bir kaç yıl önce takip ettiğim bir blogger (şu an inanın hatırlamıyorum kimdi) sevdiği etiketlerini atamadığından bahsetmişti bir an kendimi görmüştüm onda aaaa aynı ben... yıllarca atmayıp da sakladığım etiketler vardı ne işime yarayacaksa :)) sonra dedim ki, aslında demedim kendiliğinden bi birikim yaşamaya başladı :) yaklaşık son 1 yıldır.




Bugördükleriniz minik kurbağamın kıyafetlerinden ayırdıklarım aynılarını altına koydum :) burada ayrıca yurtdışı internet alışverişlerimden ve değişik avrupa ülkelerinden gelmiş etiketlerde bulunmakta, kıyamıyorum napiiim :)


Bunlarda Eşimin ve birkaç da kardeşimin alışverişlerinden çarpabildiklerim,bir de attıklarını düşünsenize,içim gitti :))


Benim burada bir kotonn hastası olduğumu anlamak zor olmasa gerek diye düşünüyorum :) bu bir kısmı diğeri de,

bu arada etiketlerin hiçbirinden fiyat küpürlerini çıkarmıyorum.

İşte böyle... sonra ne yaparım bunları bilemiyorum. Belki de okuyunca çok saçma gelebilir ama bu bir alışkanlık sanırım ve bu alışkanlık da çocuklukta kendiliğinden gelişen bir şey. muhakkak bir bilim açıklaması vardır inanıyorum :))))

Neyse bir başka koleksiyonda görüşmek dileğiyle hoşçakalınnnn :))

2 yorum:

  1. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım :) Bana da beklerim..Sevgiler...

    YanıtlaSil