14 Temmuz 2015 Salı

Alışveriş | Haftasonu bol Flamingolu Alışveriş

Merhaba Canlar :)

Buralarda değilim aslında buralardayım ama bir şeyler yazıp yayınlamak pek gelmiyor içimden. Zaten sizlerde farkındasınızdır yazları pek tadı tuzu olmuyor blogcanların. 

Ben de sanırım biraz yaydım :) ve tatil havasına soktum erkenden kendimi.. Hiçbir şey yapmak gelmiyor zaten içimden,bu güzel havalar bu güneş beni kendine çekiyor. Eee bayram tatili de varken deniz,kum,güneş yapmayalım mı yani :)))

Haftasonu oğluşa alışveriş için çıkmıştık lakin neye niyet kime kısmet,bir de baktım ki kendime alışveriş yapıvermişim :)) 
Flamingo aşkımı geçenlerde size şurada anlatmıştım. Aslında şu aralar Flamingo figürünün o kadar revaçta olmadığını düşündüğümden pek de umutlu değildim.Zaten aman öyle olsun da diye çıkmıyorum hiç bir alışverişe. 

Derken alışveriş merkezinin girişindeki tanıtım camekanlarında flamingolu plaj çantası gördüm hemen girdim tabii Penti'ye :)) Daha ben çantayı görmeden bu güzel pareo çıksın karşıma :)


Biraz daha ilerle sen çıksın karşına flamingolu bikiniler :))


Ben bir mutlu mesut ki görün yani :)) Sanırım aşk yaşayabilirim bunlarla hahahhaha :)) Gerçekten güzel bir tesadüf oldu benim için bulmuşken kaçırmadım tabii. Bunların hepsi Pentiden kızlar ve %25-%40 indirimli ürünlerdi. Bi bakın derim eğer siz de benim gibi bu pembe hayvanların hastasıysanız.


Biz tatile hazırız :) Ya siz??

Bu arada hala daha devam eden CHIMA çekilişine katılmak isterseniz TIKTIK. Çünkü son gün,kaçırmayın bu tatlı pudra bluzu :)

E ben kaçar o zaman.... Sevgiyle kalın ve hep gülümseyin...

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim ama mimleri kabul etmiyorum artık maalesef :(

      Sil
    2. tamam canım kusura bakma , sana şimdiden iyi tatiler :)

      Sil
    3. anlayışın için çok teşekkür ederim canım :) çok sağol :)

      Sil
  2. ohh ne güzel iyi tatiller şimdiden bende alışveriş kısmındayım bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ümrancım :) sana da şimdiden iyi tatiller canım..

      Sil