25 Haziran 2015 Perşembe

BALMOZON Cilt Bakım Serumu Önizlemesi

Merhaba,geçtiğimiz haftalarda eve geldiğimde sürpriz bir paket elime ulaştı. Şu her yerde sıkça adını duyduğum BALMOZON profesyonel cilt bakım serumuydu. Aslına bakarsanız benim de denemek istediklerim arasındaydı. 

Bugün sizlere BALMOZON nedir? Ne işe yarar? etkileri nelerdir kısaca bahsedeceğim. İlerleyen günlerde cildim üzerindeki etkilerinden de sözedeceğim.


Balmozon,geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan zeytinyağının ozon gazı ile birleşiminden doğan mucizevi bir serum olarak sunuluyor.
Ozonlanmış yağ,saf oksijenden elde edilen ozon gazının belirli bir zaman süresince zeytinyağı içinden kabarcıklar halinde geçirilmesi ile elde ediliyor. 

Ozon gazı,yağ içinden geçerken yağ asitleri ile birleşerek peroksit olarak adlandırılan yapılar ortaya çıkarıyor. Peroksitlerin sıcak ortamda bozunuma uğrayabileceğinden dolayı serumu soğuk ortamda bekletmek kullanım ömrünü uzatacaktır. 

Ayrıca BALMOZON, Kimyasallar,paraben,alkol,esans,vazelin,sentetik petrol ürünleri ve parafin içermiyor. Yani olabildiğince doğal bir ürün. Bu bile kullanmak için bizlere şans tanıyor.

BALMOZON'un Kullanım Alanları saymakla bitmiyor.

-Cilt Kırışıklıklarında
-Akne ve Cilt lekelerinde
-Cilt Enfeksiyonlarında
-Pişiklerde
-İyileşmeyen yaralarda ve yatak yaralarında
-Ağız içi Aftarda ve yaralarda
-Böcek sokmalarında
-Diş eti Kanamalarında
-Diş Beyazlatmada
-Selülitte
-Saç dökülmesinde
-Spor yaralanmalarında
-Gribal Enfeksiyonlarda
-Genital Enfeksiyonlarda
-Helikobakter Piloride
-Hemoroid tedavisinde
-Mantarların Tedavisinde
-Radyasyon,güneş ve tüm yanıkarda
-Siğillerde
-Ter kokularında
-Topuk çatlak ve nasırlarında
-Masajda

Ben kullanmaya  başladım bile :) ilerleyen zamanlarda etkilerinden,olumlu ve olumsuz yanlarından detaylı olarak bahsedeceğim. Şimdilik hoşçakalın....



2 yorum:

  1. Bu kadar işlevsel ve ben ilk kez duyuyorum, deneyeceğim ilk fırsatta^^ bize de beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz şaşırtıcı fakat işin içinde zeytinyağı olunca şaşırmamak gerekiyor. Yakında deneyimlerimi de paylaşıcam,denemelisiniz :)
      sayfanıza hemen geliyorum,sevgiler...

      Sil