8 Haziran 2015 Pazartesi

#seffafbulutlardabulusuyoruz Blogger Etkinliğinden

8 Hazirana da uyanmak varmış kaderimizde... Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun

Asıl size bahsetmek istediğim çok güzel şeyler de var elbette :) Denizli'deki ikinci blogger etkinliğimizi de 23 Mayısta gerçekleştirdik. Bu etkinlikte daha çok yeni çok taze blogger arkadaşlarımızla da tanıştık tabii :) ve tabii eski blogger arkadaşlarımızla da biraradaydık. Hep birlikte harika bir gün geçirdik,hem biz hem çocuklar çok eğlendiler :) 


Buluşma yerimiz artık her zamanki gibi Buket Çikolata oldu :) ortam sakin sessiz ve bahçesiyle öyle müsait bir yer ki toplantı için sanki başka bir yer düşünülemez gibi geliyor bana.. 


Sıcakkanlı arkadaşlarım benim,hepinizi seviyorum :)))

Blogger etkinliğimizde bizlere pek çok sponsorumuz da eşlik etti tabii ki... REVOX şampuanları da o gün bizlerleydi. Sevgili Mustafa Bey zahmet edip etkinliğimize katıldı,kendisine sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyorum.



REVOX şampuanlarının  vaadleri o kadar güzel ki insan denemek için sabırsızlanıyor. Mustafa Bey bizler için at kuyruğu şampuanının geçmişini de anlattı ve bizler birazcık aramızda kıkırdadık :)))


Eve getirdiğimde ilk önce eşim sahiplendi şampuanı :))) bunlar benim!! diyerekten tüm ürünleri ona kaptırdığımı itiraf ediyorum :)) Revox şampuanlarına sonsuz teşekkürler bizleri bu güzel ürünlerle tanıştırdığı için,deneyimlerimi bir yazıda birleştirip paylaşıyorum biliyorsunuz bunları da deneyimleyip paylaşacağım.

Ekinliğimizde çok güzel çekilişlerimiz de oldu.Bunlardan biri NCARE ürünlerinden ELEMENT Antioksidan Temizleme Jeliydi. Bu ürün Sevgili Fatma'ya çıktı. İyi günlerde kullansın Fatmacım :)


NCARE Temizleme jeli gördüğünüz gibi sadece eczanelerde satılıyor.
Bitkisel içerikli olması insanlara güven sağlıyor bana kalırsa ve 7 bitki ekstraktı içeriyor.
Benim gibi akne problemi olanların seveceği bir ürün ve hani şu temiz içerik diyorlar ya son zamanlarda, hıh işte ondan bu da :) tertemiz bir içeriğe sahip :)merak edenler buradan ürüne gözatabilirler.

Ayrıca numune olarak gönderdikleri pişik kremlerini hemen kullandım oğlumum alçı sebebiyle kapalı kalmış olan kolunun kaşıntısını dindirmek için. Epey rahatlattı oğluşu. NCARE firmasına da sonsuz teşekkürler...

Bir diğer çekiliş de MECREA'ya aitti. Mecrea son dönemlerin önde gelen online alışveriş sitesi oldu biliyorsunuz. Tasarım ürünlerin buunduğu modayı takip eden kadınların tercihi.. 


Bu mavi süet püsküllü babet de sevgili Canan'nın oldu :) Güzel günlerde kullan Canancım :)
Bu ayakkabıya ve daha nice renklerine ulaşmak için buraya lütfen MECREA

Ve tabii ki bana bu kombinimi tamamlamam için gönderdikleri Babet için de ayrıca teşekkür ediyorum :))


Siz nasıl buldunuz? :)

artık bol bol fotolara geçiyorum sizler için..

Sefiesiz olmaz :))



Değerli arkadaşlarımın bloglarını da ziyaret etmenizi öneririm








Bir sonraki yazımda sizlere değerli Firmalarımızın ürünlerinden bahsedeceğim,şimdilik sağlıcakla kalın...

8 yorum:

  1. Bayıldım yazına ayrıca teşekkür ederim çekilişiniz için sehercim :)

    YanıtlaSil
  2. ah ah bende olacaktım orada ama kısmet değilmiş.
    ne hoş bir etkinlik olmuş sevindim sizler adına
    devamı çok olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah naciye hanımcım ben de aramızda olmanızı çok isterdim ama nasip değilmiş bir dahaki sefere inşallah bekliyoruz :))

      Sil
  3. Eline emeğine sağlık Güzel bir yazı olmuş fıstıkım :)

    YanıtlaSil
  4. boyle etkinliklere bende katılmak istiyorum nasıl iletişime geçebilirim sizlerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında biz sadece denizlide bulunan blogger arkadaşlarla iletişime geçmiştik fakat baktık gördük ki başka illerden de gelebiliyorlar :) bir daha ki sefere mutlaka size de haber verelim o halde :))
      bu tarz etkinlikleri eğer duyuru yapılmadıkça,etkinliği düzenleyen kişinin davetine göre haber alabilirsiniz cafe mercimek :)

      Sil