8 Mart 2016 Salı

#beyazbegonvililekahvemolasi Etkinlik Sponsorları - 2

Merhaba herkese :)

Sizlere daha önce şurada Blogger Etkinliğimizin sponsorlarının bir kısmından bahsetmiştim şimdi sıra geri kalan bahsedemediğim ürünleri tanıtacağım. Kimi markaları denedim üstelik çok da seviyorum.

İlki instagramda muhteşem kokulu keseler,havlular ve daha neler neler yapan bir girişimci olan PEARLHOMES'ın muhteşem kokulu kesesi o kadar güzel kokuyor ki,çok sevdim :) şu anda giysi dolabımı miss gibi kokutuyor :) Çok teşekkür ediyorum.


Yine instagramda HARFİNİ SEÇ Bizler için çok özel bir hediye hazırlamıştı. İnsan ismini bir kitap ayracında görünce çoook mutlu oluyor :) Çok teşekkürler Harfini Seç :))



Ayrıca MİNVAL YAYINLARI bizler için İçimdeki Marilyn Nargis kitabını göndermişti. Şu sıralar okunacak çok kitap birikti.. Merak ediyorum bu kitabı ilk sıraya alabilirim :)

COSMED,  ürünlerini çok seviyorum birçok ürününü denedim ve en çok de temizleme jeline bayılmıştım. Hala daha kullanırım yani ;) Bizler için Akne kontrol Jeli göndermişler. bunu ilk kez deneyeceğim açıkçası benim cildimde de bölge bölge akne oluşumu oluyor. Deneyip sonuçlarını şuradaki gibi deneyimlediğim ürünler bölümleri şeklinde yayınlayacağım :) 


NATRACARE, Organik Kadın Hijyen ürünlerini satışa sunulduğu bir marka. Bizlere görmüş olduğunuz bu paketi gönderdiler ve içinde denememiz için farklı ürün numunelerinden mevcut. Açıkçası merak ediyorum ve ilk kez deneyeceğim. Markanın özelliği ise tamamen doğal ve organik hijyen ürünleri üretiyor oluşu. 


Benim en sevdiğim pratik ürünlerden biri tabii ki RITUEL de BEAUTE diş temizleme mendilleri.. Bazı zamanlarda öyle işe yarıyor ki kullanınca anlayacaksınız beni :)) Veeee benim özel gün kurtarıcılarımdan olan ısıtıcı bant vazgeçilmezlerim arasında :)



Kokulu SABUN ve TAŞ bizler için mis kokulu asılabilir kokulu taşlarını hazırlamışlardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sayfasında malzeme satışı da yapmakta bilginize :)


ATELYE19 instagramda satışını yaptığı broşlarla göz allıcı :) çok seviyorum bu boncukları ben de.. Benim hediye kutumdan bu tilki broş çıktı ve beremi süsledim :)


ÖZLEM SABUN KOKULU TAŞ emeğine sağlık yaptığı ürünleri her zaman beğeniyor ve takdir ediyorum. Bizim daimi blog sponsorumuz kendileri :)) Çok teşekkürler :)) Lavabomun yanında yer aldılar bile..

Erkek Giyimde son yıllarda adını sıkça duyduğumuz PİERRE CASSİ, eşlerimiz için şık gömleklerinden göndermişlerdi. Modern ve şık Erkeğin seçimlerinden olan Pierre Cassi Markası adını dünyaya duyurmuş bile...


BİODERMA,adını pek çok blogda pek çok kez duydum ve özellikle sensibio temizleme suyu hakkında oldukça olumlu yorumlar görmüş olmama rağmen henüz deneme şansım olmamıştı ki bizler için çok şirin bir paket hazırlamışlar :)) Hemen deneyip deneyimlerimi aktarıcam elbette :)


THE LOOK FASHION, bizler için kendi üretimleri el kremleri gönderdiler ama sitesinde harika kıyafetler var hanımlar,üstelik siparişlerinizin yanında bu kremi de denemeniz için gönderiyorlar :)


İLBAY ÇİNİ, benim uzun süredir instagramda takip ettiğim bir sayfa idi. Çok uygun fiyatlı takıları ve benim en çok dikkatimi çeken takı aparatlarıyla dikkatimi çekmişti. Benim için burcumunda rengi olan bu güzel takı setini göndermişlerdi. Çok teşekkürler...


NCARE, bizler için indirim kuponu göndermişlerdi ve ben bunu kısa zamanda değerlendireceğim. Ncare markası temiz içeriğiyle hemen dikkatinizi çekecektir. Ben şu anda Element Temizleme Jelini kullanıyorum. Son derece memnunum,denemenizi de tavsiye ederim.

İnternetten sipariş verebilirsiniz ya da eczanelerde bulabilirsiniz.



Ah Türk Kahvesi deyince akıllara ilk gelen Kurukahveci MEHMET EFENDİ olmaz mı? Bir türk kahvesi sever olarak içimini sert bulduğum ve çoğunlukla sade tercih ettiğim en güzel koku ve kıvamlı kahvelerden biridir. 

Blogger etkinliğimizin de konusuydu kahve,eee kahvesiz olmazdı.. Teşekkürler Mehmet Efendi...


Bizim sevgili blogger arkadaşlarımızdan Canan'ın El emeği Göznuru kuşları :) Çok şirinler.. Sevgili Canan'ın yaptığı elbette ki sadece bu kuşlar değil ADAHOME sayfasında tasarım el emeği ürünlerini bulabilirsiniz. Çok teşekkürler Arkadaşım :))


Hepsi Bu kadar :))
Öncelikle bizi tekrardan bir araya getiren sevgili Beyazbegonvil'e ve bizlere destek olan bunca sponsor firmaya sonsuz teşekkürler...



2 yorum: