3 Mart 2016 Perşembe

Çıt Çıt Saçlarım ve Revox Şampuan Deneyimim

Geçtiğimiz senede gerçekleştirmiş olduğum blogger etkinliğinde tanımış olduğum Revox Şampuanları deneyimimi büyük bir heyecanla anlatmak istiyorum sizlere :)

Revox At Kuyruğu Şampuanı, içeriğindeki bitkisel bileşenlerle saç derisini onarmayı ve beslemeyi hedeflemektedir. Özellikle ince telli,cansız saç yapısına sahip kişilerin tercih etmesi gereken bir şampuan. İnce telli saçları kalınlaştırmayı ve koparak dökülmelerin önüne geçmeyi hedeflemektedir.

Şimdi Revox'u anlatma sırası ben de :) Özellikle şunu belirtmek istiyorum sizlere,aradan geçen bu kadar uzun sürede ciddi anlamda deneyimlediğimi bilmenizi isterim. Benim gibi ince telli saçlara sahipseniz ve özellikle saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız bence bir deneyin istiyorum.



Vaad ettiği özelliklerin bir kaçı:



o Saçların hızlı uzamasına yardımcı olur.

o Saçların yağlanmasını önlemeye yardımcı olur.

o Saçların daha parlak görünmesine yardımcı olur.

o Saçların sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

o Saçların gür ve hacimli olmasına yardımcı olur.

o Saçları daha uzun süre temiz kalmasına yardımcı olur.

o Saçlarınızın kepekten kurtulmasına yardımcı olur.

o Saçların kırılmasını ve yıpranmasını önler, azaltır.

o Her tip saç kullanımına uygundur.

o İçerdiği bileşenler insan cildine uygun olduğu için alerjiye neden olmaz. Anti-Allergen'dir.

Revox AtKuyruğu Şampuanı yerli sermaye olup,ürünleri AB standartlarını taşıyan sertifikalara sahiptir. İnternet sitelerinden de gerekli bilgileri edinebilirsiniz. 


Geçen yılın ortalarını geçmiştim kullanmaya başladığımda,bereketli bir şampuan aslına bakarsanız. Ben bu ay ikinci şişeye başladım. 

Saçlarım zaten uzundu her ay muhakkak kırıklarını aldırıyordum. Fakat pek çok insanın yaşadığı sorun benim de derdimdi... Dökülme

Son zamanlarda da saç derim de pullanmalar olmaya başlamıştı. Revox'u kullanmaya başladıktan sonra aralık ayı gibi pullanmaların geçtiğini gözlemledim. Fakat kestirme kararı aldım, uzun saç kullanmanın ne denli zor olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım. Saçlarımı 12 Ocak itibari ile kısacık kestirdim :) Tabii ki insan üzülüyor ve hatta itiraf ediyorum ağladım.. 

Saçlarımı kestireli tam 2 ay olmamışken uzama evresini size göstermek istiyorum


İnce telli saçların uzaması da bir hayli zordur bilen bilir. O vakittir Revoxu kullanıyorum hala daha devam etmeyi planlıyorum. Benim için uzama süresi oldukça kısaldı,pullanmayı gidermesinden sonraki en sevdiğim etkisi de bu oldu :))

Revox atkuyruğu Şampuanlarını Gratis ve Watsons mağazalarından bulabileceğiniz gibi ilinizde nerelerde satıldığını da buradan öğrenebilirsiniz.

Gelelim kestirdiğim saçlarıma :)) Kıyamazdım o kadar uzun saçların heba olmasına ki o kadar emek var yani :) Çıt Çıt saç yaptırdım :)


Revox'a bizleri bu şampuan ile tanıştırdığı için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca saç bakım maske ve serumunu da bu süre içinde kullanmayı tercih ederseniz daha iyi olacaktır.

Ben şu an ki saç şeklimden ve çıt çıt saçlarımdan her şeyden önemlisi şampuanımdan çok memnunum :) 

Saçlarımın yeni halini buradan görebilirsiniz

SEVGİYLE KALIN...





8 yorum:

  1. saç tiplerimiz aynı gibi. pullanmada da işe yaradıysa denerim ben bunu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şans verilmesi gereken bir ürün bence canım çünkü o kadar çok şey deniyoruz ki artık işe yarasın diye... Belki de çare budur :))

      Sil
  2. Önceki saçlarında güzeldi ama bu saç sana inanılmaz yakıştı :) Arada değişiklik güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım değişiklik iyi geliyor bazen :) sağol kuzum :))

      Sil
  3. ne kadara yaptılar çıtçıtları acaba? iyi fikirmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belgin hanım 5 parça çıtçıt mevcut ve hepsi 125 tl gibi bir fiyata yaptırdım

      Sil
    2. teşekkürler , ben uzatıp uzatıp sonra uzun saçın bakımından sıkılıp kestiriyorum sürekli, çıt çıt harika fikir :)

      Sil
    3. aslında ben de öyle sürekli uçlardan aldırmak adetim olmuştu ama baktım ki uzuyor ve kısa saçı da özledim çareyi böyle yapmakta buldum :)
      aslında son zamanlar gınaa gelmişti uzun saçtan ama sabrettim ve hatta bunlar kısa bile daha zamanı vardı da o kadar da dayanamazdım :))

      Sil