29 Nisan 2015 Çarşamba

İnstagram Pazarından Bunlar...

İnstagram deyince benim aklıma ilk gelen şey inanın ki pazar yeri oluyor :))) Gerçekten,çünkü insan aradığı her şeyi bulabiliyor orada,ne güzel değil mi?

Ben de geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptım.  Yaptım yapmasına ama,işte aması var bir de... Neyse onu birazdan söyleyeyim.

Şimdi ne aldığıma bir bakalım mı?


Bu gördüğünüz pisicikler çok tatlı ince iç göstermez,kırışmaz yalık bir kumaş. Velhasıl ben şu aralar illa kendime bir şeyler dikeceğim diye kafaya koydum. Hani az önce bir kocaman AMA dedim ya işte şimdi sizden yardım istiyorum. Ben aldım bu sevimli kumaşları ama ben terzilik konusunda en ufak bir fikre bile sahip değilim :(( Bu işi bilen usta arkadaşlardan yardım istiyorum. Basit olsun,kolay olsun :)) Kaldı ki ben elbise kaç metre kumaştan çıkar onu bile bilmiyorum :)) ama azimliyim yapıcam :) ama lütfen yardımmmmmm!!


Bu arada bu kumaşları instagramdan bursakumaspazarından aldım. Kumaşların fiyatı o kadar uygun ki sanırım bir dikme işini becerebilirsem Metre metre kumaşlar almam işten bile olmayacak :))) 


İşte en aşık olduğumda bu kumaş. Kırışmaz,yazlık bi kumaş. Ben bundan bir kalem etek planlayarak almıştım fakat etek olması için sanırım altına astar tarzı birşey gerek bunun yoksa terledikçe bildiğin yapışır tene. Ben henüz bir şey bilmezken bir de astar işi falan... Biraz korkutuyor gözümü ama hala azimliyim :))


Bu da diğerlerine göre daha dökümlü bir kumaş mevsimlik gibi bi dokusu var,hamur gibi derler yaa aynen öyle çok sevdim. Kısa kollubir elbise çok hoş olur diye düşünerek aldım.

İşte böyle benim alışverişim. Bu arada kumaşların metresi 5 ve 7.5 TL arasında,tabii benim aldıklarım. Siz beğendinizse bana yardım edin nütfennnnnn :))

Sevgiyle kalınn

12 yorum:

  1. baya renklilermiş :) cıvıl cıvıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok severek aldım ama bi işe yarasa bari :))

      Sil
  2. Ortadakı harika ortadakı ıle kalem etek yapmalısın :) En bastakı ıle yatagın uzerıne yastık kılıfı olarak cok hos olur :) Yeni keşfettim sizi bundan sonra takipçinizim benım sayfama da beklerım :) http://bukombinsenin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin meralcim mutlaka uğrayacağım bloguna :) ortadaki tam kalem eteklik zaten ben onu ham kumaş gibi görmüyorum bakttıkça kalem etek gibi görüyorum :))

      Sil
  3. çok hoşsun :) hiç dikiş bilmeden cesaretine hayran kaldım . umarım yardım eden bulunur da istediğin kıyafetleri yazın püfür püfür giyersin . sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahhaah biz böylesine deli cesareti diyoruz canım :)) güzel dileklerin için çok teşekkürler,umarım yaparım :)))

      Sil
  4. Sen daha zorunu yapıyorsun canım eminim onu da basarirsin, hazir patronlardan yarsrlan bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ekinim çok sağol canım işte benim böyle gaza ihtiyacım var :))) allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim :)

      Sil
  5. Ay ben de dikmek istiyorum çok istiyorum ama sabır işi bak uyarmadı deme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy kadriye sorma henüz korkumdan başlayamadım bile inan ki :))) en kısa zamanda ya sabır diyerek başlamalı o zamansa :)

      Sil
  6. Bu kumaşlar çok güzellll gercktn çok tatlı cıvıl cıvıl :-)))
    Bence Kendi basit elbiselerinden başla kopyala yani :-)
    ama dergi almanıda öneririm. Burda dergisi çok karışık ve bol. burdadan başka kalıp dergisi al bence.
    ben yardim etmek ckk isterim gercektn keşke yakında olsakkk :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşkeeeeee :( ama tavsiyelerine uyucam canım bakalım dikebilirsem hemen koyarım buraya :))

      Sil